Het is nog één week mogelijk om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards 2019. Tot maandag 9 september 2019 23.00 uur kan je jouw innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie insturen voor de Awards van 2019.

Inzenden ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die in de afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden. Indien de tooling na 14 september 2018 in Nederland op de markt is gebracht, zend dan in voor de Recruitment Tech Awards 2019 in de categorie ‘Best tooling’. Mocht je nog vragen hebben over het inzenden check dan even de FAQ op onze website.

Inzenden ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden. Heb je tussen 14 september 2018 en  september 2019 succesvol technologie ingezet, zend dan in voor de Recruitment Tech Awards 2019 in de categorie ‘Best case’.

Zend jouw case in

Precheck van jouw case of tooling

Twijfel je of jouw tooling wel innovatief genoeg is of jouw case wel effectief genoeg om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards? Maak dan gebruik van de Precheck. Tot en met 5 september 12.00 kun je jouw potentiële inzending laten checken door de organisatie (de vakjury is hier niet bij betrokken). De Precheck kan je hier insturen.

Recruitment Tech Event 2019

Donderdag 21 november 2019 vindt tijdens het Recruitment Tech Event 2019 in De Amsterdome in Amsterdam de uitreiking van de Recruitment Tech Awards plaats. Voorafgaand aan de uitreiking presenteren de genomineerden hun case en tooling. Meer informatie en tickets voor het Recruitment Tech Event 2019 vind je hier. Tot 1 oktober profiteer je nog van het early bird tarief.

Tips van juryleden

In onderstaande video geven enkele van de juryleden concrete tips voor jouw inzending voor de Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER