Recruitment Tech Demo_Day 2018

Omdat er veel te zien en te leren is op Demo_Day en omdat iedereen weer andere dingen kan oppikken is Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 voor het hele team interessant. Tot en met 31 mei kost een ticket € 65,-. Maar meld je nu 3 personen aan dan krijgt de 3e persoon zijn ticket gratis.

Hoe werkt het?

Ga naar de aanmeldpagina van Demo_Day 2019 en volg het aanmeldproces. Onderaan de aanmelding kies je voor de optie ‘opslaan en een extra persoon toevoegen’. Bij de 3e persoon vul je deze code in: XD474 D4C7 AC1C CBBC waardoor deze persoon een gratis ticket ontvangt.

Eerste plattegrond & demo’s bekend

Medio april werd al de eerste plattegrond van Demo_Day 2019 bekend gemaakt. Deze plattegrond is hier te vinden. Let op: dit is de eerste versie, deze zal binnenkort aangevuld worden met nieuwe partijen. Ook de eerste demo’s zijn aangeleverd door partners. Benieuwd bij welke partijen je wat kan zien op 6 juni? Dat kan je hier vinden. Deze lijst zal dagelijks aangevuld worden met informatie van nieuwe partijen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER