Recruitment Tech Demo_Day 2018

Omdat er veel te zien en te leren is op Demo_Day en omdat iedereen weer andere dingen kan oppikken is Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 voor het hele team interessant. Tot en met 31 mei kost een ticket € 65,-. Maar meld je nu 3 personen aan dan krijgt de 3e persoon zijn ticket gratis.

Hoe werkt het?

Ga naar de aanmeldpagina van Demo_Day 2019 en volg het aanmeldproces. Onderaan de aanmelding kies je voor de optie ‘opslaan en een extra persoon toevoegen’. Bij de 3e persoon vul je deze code in: XD474 D4C7 AC1C CBBC waardoor deze persoon een gratis ticket ontvangt.

Eerste plattegrond & demo’s bekend

Medio april werd al de eerste plattegrond van Demo_Day 2019 bekend gemaakt. Deze plattegrond is hier te vinden. Let op: dit is de eerste versie, deze zal binnenkort aangevuld worden met nieuwe partijen. Ook de eerste demo’s zijn aangeleverd door partners. Benieuwd bij welke partijen je wat kan zien op 6 juni? Dat kan je hier vinden. Deze lijst zal dagelijks aangevuld worden met informatie van nieuwe partijen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER