Nakama HR is één van de drie recruitment tech winnaars die een plek op Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 heeft gewonnen. Nakama HR is een digitaal platform om referral recruitment te beheren. Medeoprichter en managing director Pieter Neels stelt Nakama HR voor.

Startup Pitch

De huidige aanbieders van recruitmenttechnologie worden door veel jonge bedrijven uitgedaagd met nieuwe innovatieve oplossingen. Vaak is er bij deze startups weinig tot geen budget voor marketing. Daarom bood Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 hen de kans op een gratis demo spot. Nakama HR, RecruitRobin en Recruitment Accelarator kwamen als winnaars uit de bus als het gaat om recruitment tech oplossingen.

Nakama HR

Nakama HR is een digitaal platform om referral recruitment te beheren. Pieter Neels legt uit: “Wat we doen en anderen niet is inzetten op de creatie van authentieke boodschappen door en voor de medewerkers die zij op hun boord kunnen delen met job kandidaten.”

De tool biedt een oplossing voor de volgende problemen:
1. Administratie: HR managers hebben vaak geen zicht op wie wie heeft gerefereerd
2. Communicatie: een manueel beheert referral programma maakt het uitdagend om job kandidaten en medewerkers op de hoogte te houden
3. Beloning: zonder technologie is het moeilijk om een origineel en gepersonaliseerde beloningsstrategie toe te passen

Demo_Day 2019

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot en met 31 mei kost een ticket € 65,-.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER