Recruitment Tech Demo_Day 2018 in 18 socialmedia-posts

Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 staat voor de deur. Op 6 juni is het al zover!
Ruim 60 leveranciers en 4 verschillende experts inspireren je met techniek om je recruitment en talent te boosten.

Programma bekend

Het programma voor Demo_Day 2019 is bekend! In drie verschillende Demo Corners (A, B en C) vinden er zowel in de ochtend als in de middag maar liefst 20 korte demosessies plaats. Daarnaast geven 4 verschillende experts op het gebied van Recruitment Tech en Talent Tech een tech talk. Ook geven de 6 startups gezamelijk een tech talk. De tech talks van de experts en de start ups vinden ook zowel in de ochtend als in de middag plaats. Bekijk het complete programma hier.

Kom ook naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Heb jij je nog niet aangemeld voor Demo_Day 2019? Wees er snel bij, want tot 1 juni 2019 meld je je aan voor slechts €65,-. Met je hele team naar Demo_Day? Dat kan ook! Maak gebruik van de kortingscode en de derde persoon mag gratis mee.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER