Meld je alleen deze week nog voor slechts €35,- aan voor Demo_Day 2019

Al meer dan honderd personen uit binnen- én buitenland hebben zich aangemeld voor Demo_Day 2019 op 6 juni. Het is nog tot 1 februari mogelijk je gratis aan te melden.

Gratis aanmelden tot 1 februari

Tot 1 februari kunnen gebruikers van recruitment- en talent tooling (werkzaam bij corporate of bureau) zich gratis aanmelden voor de ochtend of middag op www.demoday.nl.

Demo’s, demo talks en tech talks

Demo_Day bestaat niet alleen uit een expo vloer waar leveranciers van recruitment en talent tooling één op één demo’s geven, maar ook uit demo talks in een tweetal kleine theaters verspreid over de expo vloer. Daarnaast geven onafhankelijke experts zogenaamde tech talks. Het is dan ook dé dag om te ontdekken hoe jouw recruitment & retentie van talent geboost kan worden.

Dit was Demo_Day 2018

Tijdens de tweede editie, op 7 juni 2018, waren, naast de 34 Demo-partners ook diverse sessies en Tech Talks te volgen. Op de aftermovie hieronder kan je een globaal overzicht van de geslaagde dag krijgen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER