Tijdens de Eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly vertelde expert Patrick Boonstra over zijn jaar 2018, trends voor 2019 en stond hij stil bij Nederland in het recruitmenttechnologie-landschap.

Wereldwijd voorloper

Boonstra, die eerst stilstaat bij zijn jaar 2018 aan de hand van drie foto’s, behandelt tenslotte zijn trend voor 2019 op het gebied van recruitmenttechnologie. Hierbij komt ook de rol van Nederland in het tech-landschap ter sprake: “Nederland is echt, niet alleen in Europa maar wereldwijd, voorloper op het gebied van recruitmenttechnologie”. Het hele verhaal van Patrick Boonstra bekijk je in onderstaande video.

Eindejaarsspecial

In deze bomvolle uitzending schoven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, naast Patrick Boonstra ook diverse andere gasten aan. Bas van de Haterd vertelde over assessment tooling, Mark van Assema schoof aan om te praten over HR tech en ook de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2018, Flipbase en VNOM, vertelden over hun jaar. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikten we terug op 2018 en vooruit op 2019 op het gebied van recruitment. De uitzending is hieronder integraal terug te kijken.


De uitzending start op minuut 7.01.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER