Fijne feestdagen namens Recruitmenttech.nl en op naar een succesvol 2021

Recruitmenttech.nl wenst haar bezoekers, tech leveranciers en partners fijne feestdagen en een gezond en wervingsvol 2019!

Wij kijken terug op een fraai 2018 met geslaagde events als Demo_Day, Talent Acquisition Live en het Recruitment Tech Event, maar ook bijvoorbeeld de lancering van de Recruitment Tech Guide 2019. Dit was nooit gelukt zonder het enthousiasme van de bezoekers en de inzet van leveranciers en partners.

We hopen eenieder dan ook weer te treffen op onder meer de bovenstaande events. Daarom hebben we enkele mooie acties lopen:

Eindejaarsspecial

Tijdens de Recruitment Tech Monthly van woensdag 19 december blikten we, met diverse experts, terug op 2018 en vooruit op 2019 op het gebied van recruitment en recruitment technologie. De uitzending is hieronder terug te kijken.

De uitzending start op minuut 7.01.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER