Recruitment Tech Monthly: Experts blikken terug op 2018 en vooruit op 2019

Met diverse experts een uur lang praten over recruitment in 2018 en vooruitblikken op de technologie van 2019. Dat is de samenvatting van de eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly van de maand december.

Bomvol programma

In deze bomvolle uitzending schoven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, diverse gasten aan. Bas van de Haterd vertelde over assessment tooling, Mark van Assema schoof aan om te praten over HR tech, Patrick Boonstra spraken we over zijn jaar en ook de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2018, Flipbase en VNOM, vertelden over hun jaar. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikten we terug op 2018 en vooruit op 2019 op het gebied van recruitment. De uitzending is hieronder integraal terug te kijken.


De uitzending start op minuut 7.01.

Volgende aflevering: 30 januari 2019

De volgende live-uitzending is op woensdag 30 januari vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER