Richard Naipal (HROffice) te gast bij mei-aflevering van Recruitment Tech Monthly

Woensdag 30 mei vindt er weer een live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats. In dit maandelijkse programma, live te volgen via Facebook, ontvangt gastheer Martijn Hemminga iedere maand een prominente gast uit de recruitmentwereld.

Gast: Richard Naipal

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met de maandgast gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. In de mei-aflevering is Richard Naipal, Chief Marketing Officer bij HROffice, te gast.

Live

De live-uitzending is woensdag 30 mei vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Eerdere afleveringen

In februari was Bjorn Veenstra, CEO van CompanyMatch, te gast. Zijn verhaal is hier terug te kijken. Marnix de Groot van Alliander vergezelde ons in maart, zijn verhaal is in de video hieronder terug te kijken. Bas van de Haterd was in april te gast.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER