Mark van Assema heeft #HRTech Review opgericht met een helder doel: transparantie in de markt creëren. In gesprek met Recruitment Tech TV vertelt hij meer over het platform dat gebruikers van HR-technologie stimuleert om passende en innovatieve oplossingen te vinden.

HR-tech projectleider

Mark van Assema is HR-tech projectleider en hij werkt voor innovatieve organisaties. Daarnaast heeft hij dus onlangs #HRTech Review opgericht. In bovenstaande video vertelt Van Assema onder andere meer over wat een HR-tech projectleider precies doet en geeft hij concrete tips voor bedrijven die op zoek zijn naar een passende HR-tech oplossing.

#HRTech Review

In gesprek met host Martijn Hemminga legt Van Assema uit hoe hij tot het idee voor HRTech Review kwam. “In Amerika zijn een aantal grote reviewwebsites waarbij de gebruiker een stem krijgt richting de grote softwareleveranciers om middels die reviews een score te geven. Dat vond ik erg krachtig. Ik wil in Nederland met de community kennis gaan delen om transparantie in de markt te gaan creëren”, aldus Van Assema, die in bovenstaande video meer vertelt over #HRTech Review.

Demo_Day 2018

Mark van Assema zal tijdens Demo_Day 2018 een tech talk leiden. In deze tech talk toont hij in vogelvlucht de belangrijkste trends op het gebied van HR Tech. Benieuwd naar het hele programma van dit event dat op 7 juni plaatsvindt? Alles wat je over Demo_Day 2018 moet weten vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER