Tigris is één van de drie winnaars die een plek op Demo_Day 2018 heeft gewonnen. Maikel Neelen, Co-Founder van Tigris, stelt de organisatie voor tegenover de camera’s van Recruitment Tech TV.

Startup Pitches

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Daarom bood Recruitment Tech Demo_Day hen de kans om een gratis plek op dit event te verdienen door middel van een Startup Pitch. Tigris kwam hierbij als winnaar uit de bus, net als Equalture en Saleskandidaat. Charlotte Melkert vertelde meer over Equalture, en Robert Steinmetz legde uit hoe Saleskandidaat mismatches bestrijdt.

Tigris

Tigris biedt één integraal platform voor het gehele uitzendproces. Jobmarketing, recruitment, operations én payrolling binnen één platform, ontwikkeld op Salesforce. Neelen legt in de video uit dat met Tigris exact gezien kan worden waar de kandidaat vandaan komt en wat hij bijvoorbeeld aan omzet en marge oplevert.

Demo_Day 2018 bezoeken

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

Bekijk hier de voorstelvideo van Equalture, de organisatie die een tool ontwikkelde om vooroordelen uit het selectieproces te halen. In de video van Saleskandidaat werd duidelijk dat zij mismatches bestrijden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER