Woensdagmiddag 21 februari vond de alweer de tweede live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats. Op Facebook werd onder leiding van host Martijn Hemminga om 16.00 uur gesproken met maandgast Bjorn Veenstra.

Gast: Bjorn Veenstra

Bjorn Veenstra is CEO van CompanyMatch en vertelde in deze uitzending onder meer over de afgelopen maand van hem en zijn organisatie en dat hij in maart gaat spreken in Dublin. Ook nam hij het tech-nieuws onder de loep. De hele uitzending is in bovenstaande video terug te kijken.

Fragmenten

In Recruitment Tech Monthly van februari verwezen we onder meer naar eerder opgenomen interviews en artikelen:

Live

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met een prominente gast uit de recruitmentwereld gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. De uitzending is live te volgen via de Facebook van Recruitment Tech, maar is ook later terug te kijken via bijvoorbeeld deze website.

Maart

Ook in maart is er uiteraard een Recruitment Tech Monthly. Op 28 maart is Marnix de Groot van Alliander te gast in de studio. Aan de hand van enkele foto’s zullen we om 16.00 uur terugblikken op zijn maand en deelt hij zijn visie over het tech-nieuws.

In februari was René Bolier, CEO van OnRecruit, te gast. Zijn verhaal is hier terug te kijken.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER