De derde live-uitzending van Recruitment Tech Monthly vond woensdagmiddag 28 maart plaats. Op Facebook werd onder leiding van host Martijn Hemminga om 16.00 uur gesproken met maandgast Marnix de Groot van Alliander.

Gast: Marnix de Groot

De Groot is bij het nutsbedrijf Alliander verantwoordelijk voor employer branding, talent acquisition strategy & technology innovation. Alliander verzorgt de distributie van energie in ongeveer een derde van Nederland. Hij vertelde onder meer over zijn drukke maand maart en hij nam het tech-nieuws onder de loep. De hele uitzending is in bovenstaande video terug te kijken.

Fragmenten

In Recruitment Tech Monthly van maart verwezen we onder meer naar eerder opgenomen interviews en artikelen:

Live

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met een prominente gast uit de recruitmentwereld gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. De uitzending is live te volgen via de Facebook van Recruitment Tech, maar is ook later terug te kijken via bijvoorbeeld deze website.

April

Ook in april is er uiteraard een Recruitment Tech Monthly. Op 25 april staat de volgende uitzending op het programma. Aan de hand van enkele foto’s zullen we om 16.00 uur terugblikken op de maand van de maandgast en deelt deze persoon zijn of haar visie over het tech-nieuws.

In februari was Bjorn Veenstra, CEO van CompanyMatch, te gast. Zijn verhaal is hier terug te kijken.

Terugkijken: Recruitment Tech Monthly met Marnix de Groot (Alliander)
Marnix de Groot en Martijn Hemminga stonden klaar voor de uitzending van 28 maart.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER