De vierde live-uitzending van Recruitment Tech Monthly vond woensdagmiddag 25 april plaats. Op Facebook werd onder leiding van host Martijn Hemminga om 16.00 uur gesproken met maandgast en expert Bas van de Haterd.

Gast: Bas van de Haterd

Van de Haterd is onder meer initiatiefnemer van Digitaal-Werven, een jaarlijks onderzoek naar welke organisatie aan kandidaten de beste digfitale sollicitatie-ervaring biedt. Verder houdt hij zich bezig met strategisch recruitment advies en projectleiding bij de bouw van recruitmentsites. Ook houdt hij zich bezig met hoe we het werk organiseren in de (nabije) toekomst, waar de organisatie heen moet, welke beloningsmodellen daarbij passen, maar ook welke business modellen nog houdbaar zijn. Tot slot is hij co-auteur van meerdere boeken én onthult hij dat hij een nieuw boek gaat schrijven.

Fragmenten

In Recruitment Tech Monthly van april verwezen we onder meer naar eerder opgenomen interviews en artikelen:

Facebook

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met een prominente gast uit de recruitmentwereld gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. De uitzending is live te volgen via de Facebook van Recruitment Tech, maar is ook later terug te kijken via bijvoorbeeld deze website.

Mei

In mei is er uiteraard weer een Recruitment Tech Monthly. Op 30 mei staat de volgende uitzending op het programma. Aan de hand van enkele foto’s zullen we om 16.00 uur terugblikken op de maand van de maandgast en deelt deze persoon zijn of haar visie over het tech-nieuws.

In februari was Bjorn Veenstra, CEO van CompanyMatch, te gast. Zijn verhaal is hier terug te kijken. Marnix de Groot van Alliander vergezelde ons in maart.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER