Woensdagmiddag 31 januari vond de allereerste live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats. Op Facebook werd onder leiding van host Martijn Hemminga om 16.00 uur de aftrap verricht van dit nieuwe, maandelijkse programma.

Live

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met een prominente gast uit de recruitmentwereld gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. De uitzending is live te volgen via de Facebook van Recruitment Tech, maar is ook later terug te kijken via bijvoorbeeld deze website. Ondanks enkele technische mankementjes (die de volgende uitzending verholpen zullen zijn), is de eerste uitzending hierboven terug te zien.

Fragmenten

In Recruitmenttech Monthly van januari verwijzen we onder meer naar eerder opgenomen interviews:

Gast: René Bolier

Naast het laatste tech- en recruitmentnieuws van de afgelopen maand en een vooruitblik op februari, spraken we met René Bolier, CEO van OnRecruit. Deze organisatie won de eerste prijs op de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie ‘Beste Case’ Verder vertelde René over zijn afgelopen maand, OnRecruit, laat hij zijn licht schijnen op het laatste nieuws en meer!

De volgende aflevering zal 21 februari worden uitgezonden om 16.00 uur op de Facebook van Recruitment Tech. De februari-gast wordt snel bekend gemaakt via deze kanalen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER