In deze derde aflevering gaat van Recruitment Tech Insights expert Patrick Boonstra verder waar hij in de tweede aflevering gebleven was over waar je allemaal aan moet denken als je een recruitmentsysteem gaat selecteren.

Waar op te letten?

In deze aflevering wordt gesproken over de koppelingen van een recruitmentsysteem, de internationale kant van dit systeem en de kosten van een systeem. In de vorige video werd al stilgestaan bij het belang van het recruitmentproces centraal stellen en de functionele eisen en wensen. Tenslotte kwam nog aan bod dat het selecteren en implementeren van een recruitmentsysteem verandermanagement is.

Over Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech-oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerp op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de E-mail update of volg ons op Youtube of Facebook.

Recruitment Tech Insights 2 is hieronder te bekijken:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER