UNLEASH London 2018

Op 20 en 21 maart 2018 vindt het UNLEASH Conference & Expo plaats in Londen. Het voormalig HR Tech World ontvangt in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld.

Grote namen

Onder andere Facebook, Twitter, Google, Vodafone, L’Oréal, Statoil en Maersk Group zijn present op dit evenement. De Brexit staat deze editie centraal. De focus ligt dan ook op hoe organisaties geholpen kunnen worden om zich voor te bereiden op een post-Brexit-economie en de impact die dit kan hebben op hun personeelsbestand. Grote Engelse en andere internationale bedrijven maken zich ernstige zorgen over de gevolgen die deze gebeurtenis kan hebben op hun organisatie.

12 Stages

Met meer dan 120 sessies en keynotes, verdeeld over twaalf stages, is er voor ieder wat wils. Onder andere over de onderwerpen Startup, HR Tech, Smart Data, Talent & Recruitment en Engagement zal uitgebreid gesproken worden.

Meer informatie over het event vind je hier.

Locatie

ExCeL London
1 Western Gateway
E16 1XL London

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER