Geef jouw mening in ons lezersonderzoek en win tickets voor het Recruitment Tech Event 2020

Deze week is voor het vijfde jaar op rij de Stand van Werven gestart. Bij dit jaarlijkse onderzoek steekt de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de peilstok in het recruitmentvak.

Doel

Het doel van dit onderzoek is om een totaalbeeld te krijgen van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in 2018. Ook kunnen hier anderen mee worden geholpen om de juiste prioriteiten te stellen. De enquête geeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie niet alleen antwoorden, het is voor jouw organisatie ook een goede checklist.

Snel invullen

De vragenlijst invullen kost slechts enkele minuten van je tijd. De afgelopen edities hebben meer dan 200 professionals deze enquête doorlopen. Als dank krijgen de deelnemers de resultaten te zien nog voor deze worden gepubliceerd. De antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt.

Prijzen

Ook maak je door het invullen kans op mooie prijzen:

  • 1x een half jaar toegang tot het DoelgroepenDashboard van Intelligence Group en Jobdigger (t.w.v. €2.500)
  • 2x een opleidingscheque van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie (t.w.v. €795)
  • 5x een vrijkaart voor Werf& Live op 17 mei 2018 (t.w.v. €395)
  • 5x een vrijkaart voor het Recruitment Tech Event op 22 november 2018 (t.w.v. €395)

Indien je de resultaten wil ontvangen en kans wil maken op de prijzen, dien je aan het einde van de vragenlijst je e-mailadres in te vullen. Dit is natuurlijk niet verplicht.

De enquête vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER