Recruitment insights zijn van groot belang voor de candidate experience. Helaas wordt het verkrijgen van deze inzichten nog niet altijd toegepast en wordt er te vaak wordt gedacht vanuit de organisatie. De website sluit dan niet aan bij de behoeften van de bezoeker, die daardoor de website kan verlaten.

Recruitment insights

In deze aflevering van Tech Topics vertelt Peter Woudenberg van Minescape over de candidate experience op de recruitmentsite (werken bij-site) en de verschillende tools waarmee je de candidate experience kunt meten. Om aan de slag te gaan met recruitment insights zijn web analyse tools een belangrijke eerste stap. Daarnaast geven feedback tools inzicht in het gedrag van de bezoekers. De data die je vanuit deze tools krijgt kun je vervolgens gebruiken om de website te optimaliseren.

Over Tech Topics

Tech Topics is een nieuwe rubriek binnen Recruitmenttech.nl waar experts in korte video’s meer vertellen over een bepaald onderwerp op het gebied van recruitment en technologie.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER