Investeer in AIMA, de virtuele carrièrecoach met kunstmatige intelligentie

8vance ontwikkelt een virtuele carrièrecoach gebaseerd op AI en big data. Deze coach genaamd AIMA (Automatic Intelligent Matching Agent) komt dit jaar op de markt als een mobiele applicatie. AIMA matcht en vindt de beste carrièrekansen op basis van talent, vaardigheden en persoonlijkheid. Tot en met 20 juli 2017 kun je in AIMA investeren via Kickstarter.

Flexibele arbeidsmarkt

8vance gelooft dat een virtuele carrièrecoach onvermijdelijk is om veranderingen op de arbeidsmarkt te ondersteunen. Bepaalde banen zullen verdwijnen, nieuwe banen ontstaan en er komt meer flexibiliteit op de arbeidsmarkt. Generatie Y zal vaker van werkgever wisselen dan voorgaande generaties.

AIMA

De virtuele carrièrecoach AIMA matcht digitale CV’s met banen op het internet en in haar netwerk. Ze geeft de gebruiker een grafisch overzicht van alle passende banen die matchen met zijn/haar expertise en stuurt een notificatie zodra er een nieuwe match is. AIMA ondersteunt niet alleen het sollicitatieproces maar helpt ook bij het vormgeven van een levenslange carrière.

Wat AIMA intelligent maakt, is het zelflerende matching algoritme. Ze leert van gebruikersfeedback. Ze analyseert de arbeidsmarkt door middel van big data, hierdoor kan ze voorspellen wanneer een talent mogelijk open staat voor een nieuwe uitdaging. Tevens matcht ze met de betekenis van functienamen en skills met behulp van een eigen taxonomie. Momenteel spreekt ze 3 talen: Engels, Nederlands en Duits.

Investering in eigen carrière

8vance wil met behulp van crowdfundingplatform ‘Kickstarter’ een beweging starten richting een transparante en eerlijke arbeidsmarkt waar kandidaten voorop staan. De kickstartercampagne loopt tot en met 20 juli 2017 met een streefbedrag van €25.000. Met deze investering kan 8vance de mobiele app ontwikkelen en een start maken met AIMA’s talentennetwerk. Tegenover financiële ondersteuning staan verschillende beloningen, onder andere de eerste exclusieve versie van de app, een op maat ontwikkelde game en afgestemd sollicitatieadvies. Elke investering in AIMA is een investering in je eigen carrière.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER