Dit zijn de recruitment tech primeurs die je kunt vinden op Demo_Day

Alle 20 demo partners staan er met hun laatste recruitmentoplossingen, maar er zijn ook een vijftal partners die met een echte primeur komen. Tijdens Demo_Day op 8 juni kun je voor het eerst kennismaken met deze primeurs.

De primeurs

Appical: Manager App

Tijdens Demo_Day lanceert Appical de Manager App. Via je smartphone volg en inspireer je nieuwe medewerkers tijdens hun new hire journey. Met de nieuwe manager app ben je altijd op de hoogte van de voortgang en prestaties van nieuwe medewerkers in je team of organisatie.

Emply: video interviews binnen de omgeving

Emply biedt nu de mogelijkheid om video interviews te gebruiken in het sollicitatieproces zonder tussenkomst van derden, je blijft binnen de omgeving van Emply. De voordelen zijn lagere kosten en gebruiksgemak tijdens het publiceren van een nieuwe vacature.

IVY works: computer herkent emoties

Altijd al willen weten welke emoties bij kandidaten overheersen? Tijdens Demo-Day toont IVY works voor het eerst haar video tool waarbij emoties van kandidaten worden geanalyseerd. Emoties als blij, boos, verdriet, minachting, angst, walging en verbazing worden geanalyseerd op basis van stemgebruik en gezichtsexpressie.

MrWork: geautomatiseerde candidate journey

Tijdens Demo_Day 2017 introduceert MrWork een volledige geautomatiseerde candidate journey via Social Media advertising binnen 1 systeem.

CompanyMatch: remarketing gematchte kandidaten

CompanyMatch introduceert re-marketing op basis van de verkregen matchdata van gematchte kandidaten.

Ontdek primeurs op Demo_Day

Demo_Day is hét oriëntatie event voor iedereen die binnen nu en een jaar wil investeren in recruitmenttooling. Bespaar je zelf veel tijd en geld door 8 juni in een paar uur demo’s te bekijken en contacten te leggen. Inmiddels hebben meer dan 240 collega recruiters en hr-professionals zich al aangemeld voor Recruitment Tech Demo_Day. Mis het niet en schrijf je nu in!

Deelname kost slechts € 95,- p.p. excl. BTW wanneer je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uzb/w&s/deta-bureau) en je uiterlijk dinsdag 6 juni inschrijft. Deelname is inclusief hapjes en drankjes gedurende de dag, lunch en parkeerticket voor 4 uur.

Vanaf woensdag 7 juni en op de dag zelf betaal je € 145,- p.p. excl. BTW. Het is dan alleen mogelijk om te betalen via iDeal/creditcard op woensdag en op de dag zelf via pin/ creditcard bij de inschrijfbalie. Bespaar tijd en geld en schrijf je uiterlijk 6 juni in.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER