IVY works

IVY works

Met IVY Works vind je het juiste talent voor elke vacature. Door middel van 49 online assessments brengen wij de capaciteiten en persoonlijkheid van elke sollicitant in kaart. Hierdoor kan je op objectieve wijze werven en selecteren, en vind je voor elke vacature de juiste match. Daarnaast bieden we ook een job page en een ATS zodat je de kandidaten gedurende de hele journey in beeld hebt.

ivyworks.nl

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van IVY works:

Retentie omlaag door People Analytics

Een hoge retentie, veel organisaties hebben ermee te maken en willen meer zekerheid dat de mensen die ze aannemen goed gaan functioneren en zich voor een langere periode binden. IVY works zorgt voor een betere retentie. Met onze 49 assessments en 1200 functieprofielen kunnen we beter voorspellen of een kandidaat de juiste match is. Wij brengen meer dan 100 persoonskenmerken integraal in beeld. Door objectief het talent te meten en minder af te gaan op een cv en gevoel verbetert de match en dus ook de retentie. We kijken o.a. naar cognitie, EQ, gedrag, persoonlijkheid, basisvaardigheden en teamfit. Kom langs bij IVY works en ervaar het verschil! Wij zorgen ervoor dat People Analytics voor iedereen toegankelijk is.

Assessments saai? Niet met IVY works!

Geen subjectieve vragenlijsten of saaie figuurreeksen meer, maar 49 game-based assessments met een hoog fungehalte. Ons algoritme maakt combinaties van de talenten waar jij als werkgever naar op zoek bent. Door profielen op te stellen kunnen we gericht zoeken naar specifieke talenten die nodig zijn binnen een organisatie. Of het nu om cognitie, EQ, persoonlijkheid, leiderschap, gedragskenmerken of dat iemand binnen een team past gaat. Met het nieuwe assessen is dit mogelijk en dat op een innovatie en leuke manier, . Kom kijken bij de stand van IVY works hoe dit werkt en maak zelf een paar games.

Time to hire omlaag

Is het jouw uitdaging om de time to hire omlaag te krijgen, zonder in te boeten op de quality of hire? Kom dan langs bij IVY works. Wij zorgen ervoor dat je alleen de mensen spreekt die ertoe doen. Met ons People Analytics platform scheiden wij het kaf van het koren, zodat jij de juiste gesprekken gaat voeren. Met de juiste mensen ga je betere en diepgaandere gesprekken aan. Wij matchen de mensen voor jou op een objectieve en fun manier!

Spreker