Bas van de Haterd

Volgende week donderdag, 8 juni, vindt in het gloednieuwe Van der Valk Hotel in Utrecht Recruitment Tech Demo_Day plaats. Naast 13 demo sessions van leveranciers verzorgen ook 3 experts een tech talk over recruitmenttechnologie. Bas van de Haterd neemt ons in de middag mee naar de technologie die we binnenkort kunnen verwachten op het gebied van recruitment.

Tech talks in het tech theater

Tussen de demo desks van 20 verschillende leveranciers staat tijdens Demo_Day het tech theater waar de hele dag door demo sessions en tech talks worden gegeven. Om 15.05 uur verzorgt Bas van de Haterd zijn tech talk over de toekomst van recruitmenttechnologie. Lees hier meer over de tech talk van Bas en de rest van het middagprogramma met demo sessions over:

Tussen 13.00 en 15.00 uur:

Tussen 15.30 en 17.05 uur:

Kom ook naar Demo_Day op 8 juni

Demo_Day is hét oriëntatie event voor iedereen die binnen nu en een jaar wil investeren in recruitmenttooling. Bespaar je zelf veel tijd en geld door 8 juni in een paar uur demo’s te bekijken en contacten te leggen. Inmiddels hebben 220 collega recruiters en hr-professionals zich al aangemeld voor Recruitment Tech Demo_Day. Mis het niet en schrijf je nu in!

Deelname kost slechts € 95,- p.p. excl. BTW wanneer je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uzb/w&s/deta-bureau) en je uiterlijk dinsdag 6 juni inschrijft. Deelname is inclusief hapjes en drankjes gedurende de dag, lunch en parkeerticket voor 4 uur.

Vanaf woensdag 7 juni en op de dag zelf betaal je € 145,- p.p. excl. BTW. Het is dan alleen mogelijk om te betalen via iDeal/creditcard op woensdag en op de dag zelf via pin/ creditcard bij de inschrijfbalie. Bespaar tijd en geld en schrijf je uiterlijk 6 juni in.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER