Appical

Appical

Op je eerste dag bij een bedrijf word je helemaal volgegooid met informatie. Een rondje afdelingen. Iedereen de hand schudden. Goed onthouden wie nou ook alweer precies wat doet. En oh ja: lees het intranet ook maar even helemaal door. Op je tweede dag stap je ietwat onzeker over de drempel. Is dit wel wat ik voor ogen had? Door de waan van de dag komt er van je inwerkproces weinig terecht. Dat kan beter! En online! In 2012 ontwikkelde Appical als eerste Nederlandse speler een onboarding app die organisaties kunnen inzetten om hun nieuwe medewerkers in te werken. Je begint al ruim voor de eerste werkdag met inwerken, gewoon thuis, op de bank en op je eigen device.

Specialist in onboarding

Appical is inmiddels uitgegroeid tot de specialist op het gebied van het inwerken van nieuwe medewerkers. En dat is hard nodig, want 3 op de 10 bedrijven in Nederland houdt zich op dit moment nog maar bezig met onboarding. Appical biedt een native iOS & Android App. Uiteraard is het platform is ook toegankelijk via je browser.

Inmiddels hebben al meer dan 135.000 nieuwe medewerkers in 72 landen via de Appical app kennis gemaakt met hun nieuwe werkgever.

appical.net

Spreker