Emply

Emply

Emply Hire behoort tot de nieuwe generatie recruitment software. Met meer dan 245.000 gebruikers in 26 landen, is Emply in slechts 7 jaar tijd uitgegroeid tot het meest gebruikte recruitment systeem ter wereld. Het succes van Emply is in juni 2016 bekroond met een Top 20 notering van meest populaire recruitment systemen door Capterra. Emply onderscheidt zich van vele andere Applicant Tracking Systemen op gebied van flexibiliteit (customization), geavanceerde screenings en gebruiksvriendelijkheid.

emply.com/nl 

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2017 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Emply:

Data-driven recruitment: screening & matching

Maak flexibel gebruik van data en focus op de beste kandidaten door het kaf van het koren te scheiden middels uw eigen gewogen screenings.

Customize uw ATS met 100% flexibiliteit

Bespaar op onderhoudskosten en behoedt uw recruiters voor frustratie! Emply is het eerste ATS dat volledig zelf te ‘customizen’ is. Net als dat andere bekende Deense product, Lego.

Samenwerking met lijnmanagers

Laat lijnmanagers samenwerken met recruiters en kom tot nog betere kwalitatieve selecties! Alle gebruikers zijn gratis in Emply; iedereen kan dus een rol spelen in recruitment zonder extra kosten.

Spreker