Recruitment sites, recruitment marketing, recruitment insights en recruitment optimalisatie. Dit zijn de pijlers waar online recruitment expert Minescape zich mee bezighoudt. Recruitment Tech TV ging op bezoek bij André Polderman, directeur van Minescape, om een beter beeld te krijgen van de online recruitment markt en trends, waaronder performance based recruitment advertising.

Performance based recruitment advertising

Performance based recruitment advertising is de toekomst stelt Polderman in het interview. In plaats van dat je betaalt voor plaatsing, betaal je voor resultaat in de vorm van kliks of sollicitaties. Met RecruitNow heeft Minescape een eigen oplossing op het gebied van performance based recruitment advertising.

Recruitmentsite

Polderman is niet bang dat de recruitmentsite verdwijnt en wordt vervangen door comapny pages op LinkedIn of Facebook. De recruitmentsite is de basis waar je vervolgens traffic naar toe gaat creëren, bijvoorbeeld via social media of jobboards.

Over Minescape

Minescape heeft alle expertise in huis om online recruitmentvraagstukken op te lossen voor uitzendbureaus, bureaus in de werving & selectie/detachering en corporates. Wij zijn dé kennispartner op het gebied van Online Recruitment.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER