Schrijf je gratis in voor Recruitment Tech Demo_Day op 8 juni 2017

Tijdens het Recruitment Tech Event van 24 november jl. werd het kleine zusje al aangekondigd; donderdag 8 juni 2017 vindt in Utrecht Recruitment Tech Demo_Day plaats. Een nieuw event waar je je de hele dag kunt oriënteren op tooling om jouw recruitment te versterken. Tot 1 maart 2017 kun je je als professional aan werkgevers- of bureauzijde gratis inschrijven.

Demo’s, demo’s en demo’s

Donderdag 8 juni staat de hele dag in het teken van demo’s van recruitmenttechnologie. Aan demo desks kun je één-op-één recruitmenttooling bekijken en proberen. In het tech theater worden kleinschalige demopresentaties verzorgd door leveranciers en delen experts hun kennis tijdens tech talks.

Oriëntatie-event

Recruitment Tech Demo_Day verschilt op een aantal punten van het Recruitment Tech Event dat in 2017 op 23 november plaatsvindt. Ten eerste is Demo_Day een oriëntatie-event voor professionals die zich concreet willen oriënteren op recruitmenttechnologie. Bijvoorbeeld omdat ze in de tweede helft van 2017 (nieuwe) recruitmenttooling willen selecteren. Het Recruitment Tech Event is met haar uitgebreide inhoudelijke programma veel meer een inspiratie-event. Demo-Day kent geen plenair programma en je kunt zelf bepalen wanneer je 8 juni het event bezoekt. En last but not least is deelname gratis wanneer je als HR- of recruitmentprofessional (interim) werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uzb/w&s/deta).

Meld je gratis aan

De doelgroep voor dit event, professionals aan werkgevers- of bureauzijde (uzb/w&s/deta), kunnen zich tot 1 maart 2017 gratis inschrijven.

Inschrijven voor Demo_Day 2017

Recruitment Tech Demo_Day vindt plaats in het Van der Valk Utrecht dat in het voorjaar van 2017 opent. De locatie ligt naast de A12 en vanaf Utrecht Centraal ben je er per sneltram in ongeveer 10 minuten.

Aankondigingsvideo

Bekijk hieronder de aankondigingsvideo voor Recruitment Tech Demo_Day 2017:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER