De alles-in-één-online oplossing voor het gehele HR proces; aan te kopen, te gebruiken & te volgen met één inlog via één dashboard. Lees over de recruitment tooling van Unique Nederland die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2016.

Recruitment tooling van Unique Nederland

Omschrijving van de tooling

Unique gaat verder dan uitzenden alleen. Wij zijn de Peope Business Partner van ondernemend Nederland en lanceerden onlangs de Unique HR Store voor het MKB-segment. Een portaal waar ondernemers, recruiters en HR professionals online HR tools van verschillende aanbieders in de markt kunnen aankopen en beschikbaar kunnen maken voor hun eigen personeel. De Unique HR Store en de aangeboden diensten zijn op ieder gewenst moment en direct na aankoop te gebruiken.

In de HR Store bieden wij voor ieder proces van de HR keten één of meerdere online tools, aangeboden door de beste specialistische partijen. Denk hierbij aan video sollicitaties tools, onboarding apps, screenings of zeer gebruiksvriendelijke assessments als een kleine greep uit ons aanbod. Dankzij Single-Sign-On koppelingen met onze partners heeft de gebruiker maar één account en wachtwoord nodig om gebruik te kunnen maken van het gratis portaal, waar hij/zij in een overzichtelijk dashboard alle aankopen van producten en diensten, gericht op de HR-keten van het eigen personeel, in één oogopslag kan zien en volgen.

Wat levert gebruik van de tooling op?

Uren search-en op het internet op zoek naar de meest innovatieve recruitment tools is vanaf nu verleden tijd! Door één verzamelplek van HR tools te creëren, die op een zeer eenvoudige wijze worden aangeboden in de HR Store, ontstaat gemak voor de ondernemer en een proces optimalisatie & efficiëntere werkwijze voor de HR professional. Waar men voorheen dagelijks in meer dan 7 applicaties moest inloggen, hoeft men nu maar op één omgeving in te loggen. Daarnaast is gebruik van de HR Store gratis en betaalt men door het self-service-model enkel voor het gebruik van aangeschafte oplossingen. Niet langer dient men afspraken te maken met verschillende partijen om zo overzicht te houden, maar is de Unique HR Store de plek waar men moet zijn.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere onderneming in Nederland dienstverlening vanuit de Unique HR Store kan gebruiken om eigen HR processen nog beter in te richten en snel en effectief toegang krijgt de beste oplossingen in de markt, zodat er meer tijd overblijft voor de business. Dankzij een groot aanbod aan koppelingen met recruitment en HR-partners kunnen we voorzien in elke fase van de HR-keten om er voor te zorgen dat bedrijven het beste personeel vinden, behouden en helpen ontwikkelen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER