Technologie-expert Jarno Duursma sluit Recruitment Tech Event 9 juni 2022 af

De bekende technologie-expert en trendwatcher Jarno Duursma verzorgt donderdag 9 juni een keynote op de 7e editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. In zijn keynote neemt hij je mee naar de technologische mogelijkheden van de toekomst en wat de impact is, maar laat hij vooral zien hoe je de juiste balans kunt vinden tussen mens en technologie.

Digitale technologie

Jarno Duursma is een onafhankelijke technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en schrijft opinie-artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief.

Een voorproefje wat je 9 juni kunt verwachten:

Keynote: Stay human in a digital world

Zonder onze digitale middelen en slimme software, cloud diensten en snelle devices kunnen we ons werk bijna niet doen. Tijdens de coronapandemie hebben we dit overduidelijk gevoeld: technologie helpt ons verder. Maar in de snel digitaliserende wereld blijft persoonlijk contact en de menselijke maat de doorslaggevende factor voor succes te zijn. Ook in de recruitmentwereld. Dus hoe moeten we de juiste balans vinden tussen mens en technologie? Wat moeten we in de toekomst door slimme computers laten doen? Waar zijn mensen juist goed in? Wat moet je morgen als professional doen om relevant te blijven voor de arbeidsmarkt van de toekomst? Hoe kunnen we slimme software inzetten om personeelstekort op te lossen? In zijn keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2022 op 9 juni 2022 neemt Jarno Duursma je in sneltreinvaart mee in hoe we in een wereld die snel digitaliseert toch de menselijke maat kunnen behouden.

Meld je aan voor het Recruitment Tech Event

Tijdens het Recruitment Tech Event 2022 ontdek je hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met een inspirerende keynote van Jarno Duursma, recruitment tech cases, breakout sessies, 30 leveranciers uit binnen- en buitenland die zich presenteren op Demo_Day en talkshows. Het Recruitment Tech Event is bijna uitverkocht, dus wacht niet te lang en reserveer snel een plek. Meer informatie vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER