Profiteer nog tot 1 mei van €150,- korting op het Recruitment Tech Event 2020

Profiteer nog tot 15 oktober van early bird-korting op jouw ticket voor het Recruitment Tech Event 2021, de zevende editie alweer! Het event is zowel offline als online te volgen.

Offline én online

We hopen je op 18 november tijdens RTE21 weer ‘live’ te mogen begroeten! Er zijn 150 plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig te zijn bij de Pathé Leidsche Rijn in Utrecht. Wees er snel bij want vol=vol. Liever online aanwezig? Geen probleem, het Recruitment Tech Event 2021 is online ook in zijn geheel te volgen. Aanmelden voor RTE21 doe je hier.

Steven Van Belleghem verzorgt keynote

Expert Steven Van Belleghem verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2021 een keynote over het binnenhalen van kandidaten en de uitdagingen hiervan gezien de veranderingen die corona, ook voor recruitment, heeft veroorzaakt. Recruitment Tech sprak met hem over zijn visie op de digitalisering van onder meer recruitment: “Dit is een unieke mogelijkheid voor recruiters, ze zijn jarenlang te conservatief geweest.” Het hele gesprek lees of luister je hier terug.

Early bird tot 15 oktober

Tot 15 oktober meld je je nog aan tegen early bird-tarief, dus wees er snel bij! Je kan kiezen uit online tickets en offline tickets.

Herbeleef het Recruitment Tech Event 2020

Vorig jaar was het Recruitment Tech Event een online editie en dit jaar hybride, maar we willen je de beelden van vorig jaar niet onthouden:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER