Dit zijn de 10 HR & recruitment tech events die je (online) in 2022 zeker niet mag missen

Ook in het najaar van 2021 staan er nog enkele interessante HR en recruitment tech events op het programma. We hebben er vijf op een rij gezet die je zeker niet mag missen.

Webinar Week: 11 t/m 15 oktober

Van 11 tot en met 15 oktober delen boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt hun kennis met jou tijdens de Webinar Week.

De thema’s van de verschillende dagen zijn:

  • Maandag 11 oktober: Professioneel inhuren in de praktijk.
  • Dinsdag 12 oktober: Recruitment Process Automation.
  • Woensdag 13 oktober: HR Tech & Flex.
  • Donderdag 14 oktober: Succesvol werven in een krappe arbeidsmarkt.
  • Vrijdag 15 oktober: De toekomst van vast & flex: Total Talent Management.

Aanmelden is gratis en doe je hier.

EngageX Europe 2021: 12 oktober

Bullhorn Engage heeft altijd gedraaid om het samenbrengen van onze community. Recruitment professionals delen hun visie, leren van elkaar en ontdekken nieuwe technologieën. De inhoud van dit digitale event is grotendeels in het Engels, maar ook dit jaar zullen er ook sessies in het Nederlands en Duits beschikbaar zijn. Dit gratis virtuele evenement geeft deelnemers toegang tot exclusieve content over de branche, Bullhorn en onze producten. Veilig, vanuit huis. Ondanks dat het format van het event digitaal is, kijken ze ernaar uit om de recruitment community bij elkaar te brengen voor een dag vol met inzichten, leermomenten en interessante discussies.

Meer informatie vind je hier.

Digitaal-Werven: 26 oktober

Eind oktober vindt alweer voor de vijftiende keer het Digitaal-Werven event in Utrecht plaats. Dit jaar zal Digitaal-Werven wederom het beste van nationale bodem combineren met topsprekers.

Meer informatie vind je hier.

Recruitment Tech Event 2021: 16 & 18 november

Tijdens het Recruitment Tech Event 2021 ontdek je hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met een inspirerende keynote van Steven Van Belleghem, recruitment tech cases, breakout sessies, talkshow en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2021. Het event zal zowel online als offline plaatsvinden in Utrecht.

Meer informatie vind je hier.

Staffing Tech Talkshow: 7 december

Hoe belangrijk is technologie voor arbeidsbemiddelaars? Wat was de rol van corona in de versnelling van de digitalisering? Waar liggen in 2022 de kansen voor bureaus om hun proces te optimaliseren? Deze en nog veel meer vragen worden dinsdagochtend 7 december besproken in de online live Staffing Tech Talkshow. Uiteenlopende leveranciers schuiven aan de tafel bij host Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech Network. Laat je in 1,5 uur bijpraten over de trends in 2022 en verder. Stel jouw vragen aan de gasten en reageer op stellingen.

Meer informatie (en gratis aanmelden) vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER