Inzenden Startup Pitch Demo_Day kan tot en met 5 mei

Net als bij eerdere edities van Demo_Day bieden we ook tijdens de jubileumeditie van 2021 een aantal startups de kans om een gratis partnership te winnen. Eerder wonnen Equalture, Recruit Robin, Tigris, Recruitment Accelerator en Byner al deze prijs. Europese recruitment tech startups kunnen dit jaar nog inzenden tot en met 5 mei a.s..

Zij gingen voor

Al heel wat startups hebben via de Startup Pitch van Demo_Day een duw in de rug gekregen. In 2018 wonnen o.a. Equalture (unbiased hiring software), Saleskandidaat (salest selectie tool) en Tigris (uitzendsoftware) de startup pitch. In 2019 konden Recruitment Accelerator (intake tooling), Recruit Robin (sourcing tooling) en NamakaHR (referral software) zich gratis presenteren op Demo_Day in Utrecht. Vorig jaar waren Byner (tool voor contractmanagement, urenregistratie en facturatie), Hireslim (chatgestuurd kandidaat-leveringsplatform) en RecruitEverywhere (global recruitment platform) de 3 winnaars. Dit jaar hebben we 2 plekken te vergeven: een op dinsdag 8 en 1 op donderdag 10 juni.

Hoe doe je mee?

Tot en met 5 mei 2021 12.00 uur is het mogelijk om als startup jouw tooling te pitchen. In deze online pitch (tekst en video) moet je aangeven waarom jouw startup niet mag ontbreken op Demo_Day 2021. Wanneer de inzending voldoet aan de voorwaarden, bepalen vervolgens zowel de organisatie als het publiek welke maximaal 2 startups op 8 en 10 juni zich gratis kunnen presenteren. De organisatie beoordeelt de pitch met name op:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch;
  • Kwaliteit van de pitch.

Wat kun je winnen?

Twee startups krijgen een plek in het programma tijdens Demo_Day Nederland 2021 op 8 en 10 juni om een pitch interview en breakout sessie te houden. Daarnaast krijgen de startups veel zichtbaarheid via Recruitmenttech.nl en onze social kanalen.

Voor wie?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2019 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Het formulier voor de pitch vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER