Kijk de talkshow Recruitment Marketing & Automation

Recruitment marketing helpt recruiters om de juiste kandidaten te bereiken, het enkel posten van vacatures en dan afwachten is voorbij. Maar wat is recruitment marketing precies en hoe kan je dit gebruiken?

Nieuwe discipline

Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Het is de meest ideale combinatie tussen inbound arbeidsmarktcommunicatie, recruitment tech, data en sourcing. Daarom heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de Talkshow Recruitment Marketing Automation georganiseerd.

Host Geert-Jan Waasdorp legde experts Cees Hupkes, Caroline Pols, Esther Moelands en Jeffrey Hamelink diverse vragen en stellingen over recruitment automation voor, zoals ‘De candidate journey is helemaal te automatiseren’ en ‘Zonder database of dure tooling, kan recruitment marketing automation niet plaatsvinden’.

Benieuwd naar alle stellingen en de topics die aan bod zijn gekomen? Hier meld je je gratis aan voor de Replay.

Hieronder alvast een voorproefje:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER