Kijk de talkshow Recruitment Marketing & Automation

Recruitment marketing helpt recruiters om de juiste kandidaten te bereiken, het enkel posten van vacatures en dan afwachten is voorbij. Maar wat is recruitment marketing precies en hoe kan je dit gebruiken?

Nieuwe discipline

Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Het is de meest ideale combinatie tussen inbound arbeidsmarktcommunicatie, recruitment tech, data en sourcing. Daarom heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de Talkshow Recruitment Marketing Automation georganiseerd.

Host Geert-Jan Waasdorp legde experts Cees Hupkes, Caroline Pols, Esther Moelands en Jeffrey Hamelink diverse vragen en stellingen over recruitment automation voor, zoals ‘De candidate journey is helemaal te automatiseren’ en ‘Zonder database of dure tooling, kan recruitment marketing automation niet plaatsvinden’.

Benieuwd naar alle stellingen en de topics die aan bod zijn gekomen? Hier meld je je gratis aan voor de Replay.

Hieronder alvast een voorproefje:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER