Volg 12 november gratis RTE20 pre-event The Recruitment Innovation Show

Donderdagmiddag 12 november, een week voor het Recruitment Tech Event, vindt The Recruitment Innovation Show plaats. Ontdek de nieuwste innovaties die in 2021 op de markt verschijnen. Een gratis online live event waar diverse leveranciers van recruitmenttechnologie in gesprek gaan met host Martijn Hemminga over hoe zij innoveren en wat hun plannen voor 2021 zijn.

Let’s innovate

Het thema van het Recruitment Tech Event dit jaar is Let’s innovate. Tijdens het event op donderdagmiddag 19 november staan we hier uitgebreid bij stil met onder meer een keynote van innovatie expert Janne Vereijken. De week ervoor, tijdens the Recruitment Tech Innovation Show, gaan we alvast de diepte in met leveranciers waarmee we terug- en vooruitkijken naar innovaties in hun tooling.

Gratis aanmelden voor de Recruitment Tech Innovation Show

Interactief

De interactieve show volg je vanaf 14.00 uur live vanaf huis of kantoor. Leveranciers van recruitmenttooling geven een kijkje in hun innovatiekeuken aan de hand van interviews, demo’s, polls en Q&A. Leveranciers die je onder meer kunt verwachten zijn: Bullhorn, OTYS, Social Seeder, Carerix, Tigris, Hireslim, Mysolution en Actonomy. Maar ook de drie genomineerden voor de Recruitment Tech Awards in de categorie Best tooling zijn van de partij: Joboti, RecruitRobin en Textmetrics.

Meld je gratis aan

Het pre-event vindt een week voorafgaand aan het Recruitment Tech Event plaats en is te volgen ook wanneer je je 19 november niet aanmeld voor het Recruitment Tech Event. meld je direct aan voor The Recruitment Tech Innovation Show en/of het Recruitment Tech Event op 19 november (vanaf € 45,-).

Gratis aanmelden voor de REcruitment Tech Innovation Show

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER