Recruitment Tech Innovation Show

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” equal_height=”yes” content_placement=”middle” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^18020|url^https://www.recruitmenttech.nl/wp-content/uploads/2020/10/1620×1080-Beeld-achtergrond-innovation-show-e1603971212773.jpg|caption^null|alt^Recruitment Tech Innovation Show|title^Recruitment Tech Innovation Show|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” parallax_content=”parallax_content_value” parallax_content_sense=”30″ enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_pattern=”09.png” overlay_pattern_opacity=”80″ ult_hide_row=”ult_hide_row_value” ult_hide_row_mobile=”mobile” css=”.vc_custom_1603971548441{padding-top: -50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”90px”][vc_btn title=”BEKIJK DE REPLAY >” style=”outline” shape=”square” color=”black” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.recruitmenttech.nl%2Fevent%2Faanmelden|||”][vc_single_image image=”18021″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1603984681769{margin-top: -40px !important;padding-right: -50px !important;padding-bottom: -20px !important;padding-left: -50px !important;}” bg_color_value=”#a81268″][vc_column][vc_custom_heading text=”Donderdagmiddag 12 november vond het gratis pre-event plaats van het Recruitment Tech Event. Ontdek de nieuwste innovaties van leveranciers van recruitmenttooling in de Recruitment Tech Innovation Show. Bekijk nu de replay.” font_container=”tag:p|font_size:16|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1605355339082{padding-top: 15px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”full” bg_color_value=”rgba(255,255,255,0.27)” css=”.vc_custom_1603985895613{padding-top: -40px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Recruitment Tech Innovation Show

Op donderdagmiddag 12 november vondhet gratis online pre-event ‘Recruitment Tech Innovation Show’ plaats. Tijdens deze Show stond de technologische innovaties van verschillende recruitmentleveranciers centraal. In een live talkshow ging Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech, in gesprek met leveranciers over innovaties in ons vakgebied in 2021 en verder.

Meld je gratis aan om de replay te bekijken. Je kunt je dan meteen nog aanmelden voor het Recruitment Tech Event op 19 november.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Voor wie?

[/vc_column_text][ultimate_icon_list][ultimate_icon_list_item]Recruitmentmanagers[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item]Recruiters[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item]W&S-consultants[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item]HRM-managers[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item]ICT- en innovatiemanagers[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item](Bureau)directeuren[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item]Recruitment tech vendors[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fas fa-globe” align=”center”][vc_column_text]

Online event

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fas fa-laptop” align=”center”][vc_column_text]

Innovation talks te volgen via een livestream

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”far fa-clock” align=”center”][vc_column_text]

Middagprogramma

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” align=”center”][vc_column_text]

Aanmelden is gratis

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”full” bg_color_value=”rgba(0,130,216,0.27)”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Programma

*Tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

14:00
14:10
14:20
14:30
14:40
14:50
15:00
15:10
15:20
15:30
15:40
15:50
16:00
16:10
16:20
Recruitment Tech Innovation Show
Recruitment Tech Innovation Show
Recruitment Tech Innovation Show
Opening
Opening door Martijn Hemminga
Opening

Oprichter van Recruitment Tech, Martijn Hemminga, host de Recruitment Tech Innovation Show. Hij gaat in gesprek met vertegenwoordigers van verschillende innovatieve leveranciers van recruitmenttechnologie.

Innovation talk met Mathijs van den Bedem (Mysolution)
Effectief communiceren met je kandidaat en voorspellende slimme rapportages
Innovation talk met Mathijs van den Bedem (Mysolution)
14:05 - 14:20
Effectief communiceren met je kandidaat en voorspellende slimme rapportages

Mathijs van den Bedem deelt een aantal innovaties van Mysolution. Onder meer vertelt hij over hoe je effectief kunt communiceren met kandidaten (o.a. via Whatsapp) en hoe je met data slimmer voorspellende rapportages kunt maken.

Over Mathijs van den Bedem

Mathijs van den Bedem mag zich specialist in de staffing & recruitmentsoftware noemen. Als domeinexpert Frontoffice is hij betrokken geweest bij het automatiseren van de front-, mid- en backoffice van onder andere Brunel, Covebo, Timing en Undutchables. De laatste jaren heeft hij zijn kennis van recruitmentprocessen en klantbehoeften samengebracht in de bouw van een modern ATS, genaamd Mysolution Recruitmentsoftware, op het Salesforce platform.

Innovation talk met Bo Stevens (Carerix)
Search & Match, Connectivity en Business Automation
Innovation talk met Bo Stevens (Carerix)
14:20 - 14:35
Search & Match, Connectivity en Business Automation

Bo Stevens deelt een aantal innovaties van Carerix. Onder meer vertelt hij hoe Carerix innoveert op het gebied van Search & Match, met welke systemen je een naadloze koppeling kan verwachten en welke innovaties Carerix biedt op het gebied van business automation. meer over Search & Match, Connectivity en Business Automation.

Over Bo Stevens

Bo Stevens is Product Owner bij Carerix. Hij heeft internationale communicatie gestudeerd in Maastricht. In de eerste twee jaar van zijn carrière vervulde hij diverse recruiterfuncties binnen het Ministerie van Binnenlandse Zaken en het Ministerie van Financiën. Bo is begonnen bij Carerix als Accountmanager en actief geweest in verschillende rollen. Inmiddels is hij als Product Owner verantwoordelijk voor het internationale development team en de vertaling van de trends in de recruitmentmarkt naar slimme productoplossingen en innovaties.

Chat met Recruitment Tech Awards genomineerde: Recruit Robin
Chat met Recruitment Tech Awards genomineerde: Recruit Robin

Aron Schilder is founder van RecruitRobin. Robin zet Artificial Intelligence in om sourcing van kandidaten te optimaliseren. Onze sourcing tool helpt recruiters door hun sourcing & pre-screening te automatiseren. Relevante kandidaten worden gevonden op LinkedIn, vacaturesites en andere platformen. Zo maakt Robin recruitment sneller en is er meer tijd voor persoonlijk contact met relevante kandidaten.

Innovation talk met Mark Benschop (Bullhorn)
Recruitment automation en AI in actie
Innovation talk met Mark Benschop (Bullhorn)
14:40 - 14:55
Recruitment automation en AI in actie

Mark Benschop deelt innovaties van Bullhorn waaronder hoe recruitment automation an AI helpt de betrokkenheid, productiviteit en datakwaliteit te verbeteren.

Over Mark Benschop

Mark Benschop heeft de grotere klanten en prospects van Europa in zijn portfolio. Hij werkt meer dan 5 jaar in de recruitment software business en heeft daarvoor ruim 5 jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Deze kennis en ervaring zet hij in om als een goede sparringpartner te functioneren als het gaat om het optimaliseren en automatiseren van sales en recruitment processen en het inzetten van de juiste technologie. Hij helpt bestaande en nieuwe klanten hun processen efficiënter en effectiever te maken.

Innovation talk met Janine Nieboer (OTYS)
Je ATS als communicatie platform
Innovation talk met Janine Nieboer (OTYS)
14:55 - 15:10
Je ATS als communicatie platform

Janine Nieboer deelt een aantal innovaties van OTYS. Onder meer vertelt zij over het gebruik van een ATS als communicatie platform.

Over Janine Nieboer

Janine Nieboer is al 6 jaar werkzaam bij OTYS waarvan ze al 3 jaar werkt als product manager. Haar focus ligt voornamelijk op het overzetten van gebruikers naar het nieuwe platform, OTYS Go!, en het doorontwikkelen van deze software. Van maatwerktrajecten, tot nieuwe features, Janine is elke dag bezig met het beter maken van recruitment software.

Chat met Recruitment Tech Awards genomineerde: Joboti
Chat met Recruitment Tech Awards genomineerde: Joboti

Luuk van Neerven is co-founder van Joboti. Luuk heeft recruitment ervaring zowel aan de bureau- als aan de corporate kant. Zijn laatste twee interim recruitment opdrachten waren bij Essent en TenneT. Momenteel is hij als co-founder van Joboti vol aan de slag met het ontwikkelen van recruitment chatbots.

Innovation talk met Dean Versteeg (Tigris)
Sneller en meer respons op voorstellen
Innovation talk met Dean Versteeg (Tigris)
15:15 - 15:30
Sneller en meer respons op voorstellen

Dean Versteeg deelt een aantal innovaties van Tigris. Onder meer vertelt hij over hoe je sneller en meer respons krijgt op voorstellen die je als bureaurecruiter maakt.

Over Dean Versteeg

Dean Versteeg is als Customer Success Manager verantwoordelijk voor new business en het beheer van bestaande klanten van Tigris. Hij krijgt energie van het werken met mensen. Inmiddels al heel wat jaren werkzaam in IT/software, weet Dean problemen van klanten te signaleren en probeert deze te vertalen naar werkbare toepassingen. De flexbranche staat grote veranderingen te wachten met onder andere de opkomst van platformen. Jouw flexbureau futureproof maken? Hierover denkt Dean graag met je mee.

Innovation talk met Patrick De Pauw (Social Seeder)
Employee Engagement is steeds meer de motor van je succes
Innovation talk met Patrick De Pauw (Social Seeder)
15:30 - 15:45
Employee Engagement is steeds meer de motor van je succes

Patrick De Pauw deelt een aantal innovaties van Social Seeder en zal ingaan om Employee Engagement en hoe dit juist in deze tijd van belang is.

Over Patrick De Pauw

Patrick is CEO van Social Seeder, een applicatie dat employee engagement faciliteert waar ondertussen meer dan 275 organisaties van gebruik maken. Door de combinatie van een unieke methodologie en de software heeft Patrick en zijn medewerkers heel wat kennis opgebouwd over hoe je een employee engagement programma opstart, waar je moet op letten en welke tips het tot een succes maken.

Chat met Recruitment Tech Awards genomineerde: Textmetrics
Textmetrics is genomineerd voor de Recruitment Tech Awards in de categorie 'Best tooling'
Chat met Recruitment Tech Awards genomineerde: Textmetrics

Marcel Leeman is een van de oprichters van Textmetrics. Met behulp van Machine Learning en Artificial Intelligence, ondersteunt Textmetrics recruiters met schrijven van vacatureteksten. Voordat Marcel Textmetrics oprichtte, was hij medeoprichter van MoneySpot. Daarvoor was Marcel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het digitale kanaal van Achmea en lead digital strateeg van Essent.

Innovation talk met Filip De Geijter (Actonomy)
Gebruik van skills bij matching
Innovation talk met Filip De Geijter (Actonomy)
15:50 - 16:05
Gebruik van skills bij matching

Filip De Geijter deelt een aantal innovaties van Actonomy. Onder meer vertelt hij over skills based matching wat nog weinig wordt toegepast maar veel over wordt gesproken.

Over Filip De Geijter

Filip is oprichter en CEO van Actonomy. Na verschillende functies in management en internationalisatie bij tech bedrijven, heeft Filip Actonomy opgestart met als doel rekrutering verder te automatiseren door gebruik te maken van semantische technologie an AI. Filip behoort dan ook tot de pioneers van matching technologie in Europa.

Innovation talk met Liesbet De Rouck (Hireslim)
Efficiënt en kostenbesparend werven met een uitstekende brand en kandidaatbeleving!
Innovation talk met Liesbet De Rouck (Hireslim)
16:05 - 16:20
Efficiënt en kostenbesparend werven met een uitstekende brand en kandidaatbeleving!

In gesprek met Liesbet De Rouckover de innovaties van startup Hireslim, dat dit jaar de Startup Pitch heeft gewonnen van Demo_Day.

Over Liesbet De Rouck

Liesbet De Rouck is co-founder van Hireslim en hands on project en implementatie manager voor het uitrollen van ATS en andere recruitment systemen.

Afsluiting
Afsluiting
16:20 - 16:30

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”full” bg_color_value=”rgba(0,130,216,0.27)”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Aanmelden

Aanmelden is gratis. Met dit ticket met je je aan voor de Recruitment Tech Innovation Show. Je kunt op de aanmeldpagina ook aanmelden voor het Recruitment Tech Event 2020 op 19 november.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][ultimate_pricing design_style=”design05″ color_scheme=”red” package_heading=”Ticket Recruitment Tech Innovation Show” package_sub_heading=”Op 12 november 2020″ package_price=”0,-” package_unit=”€” package_btn_text=”BESCHIKBAAR” package_link=”url:https%3A%2F%2Fevents.recruitmenttech.com%2Frte2020||target:%20_blank|”]Meld je aan voor de Recruitment Tech Innovation Show op 12 november!

Met dit ticket meld je je aan voor de Recruitment Tech Innovation Show. Je kunt je hier tevens aanmelden voor het Recruitment Tech Event op 19 november. [/ultimate_pricing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Spreker