Silicon Valley recruitment masterclasses met Kevin Wheeler, Dr. John Sullivan en Jim D'Amico.

De ToTalent Silicon Valley Recruitment Masterclasses zijn een geweldige gelegenheid om te leren van en te praten met experts Kevin Wheeler, Dr. John Sullivan en Jim D’Amico over de toekomst van recruitment. Wheeler, Sullivan en D’Amico hebben tientallen jaren ervaring in het adviseren van toonaangevende bedrijven in het hart van de technologie, Silicon Valley. Alle masterclasses worden gehost door Frank Roders, directeur van Compagnon.

Datums

Elke Silicon Valley Recruitment Masterclass wordt gehouden op een woensdagmiddag om 16.00 uur (CEST). De sessies zijn op 28 oktober, 4 november en 11 november. Elke sessie begint met een masterclass op maat. Wanneer dit gedaan is, kunt u met de experts over de werving van een Silicon Valley in gesprek gaan.

28 oktober: Dr. John Sullivan: “het opnemen van het allerbeste uit Silicon Valley recruitment”

Silicon Valley rekrutering is de meest bewonderde ter wereld. Deze aanpak is zo krachtig dat het grote bedrijven als Google en Amazon, maar ook start-ups, in staat stelt om voortdurend een hoog volume aan uitstekend wereldwijd talent aan te trekken. Deze zeer interactieve les zal de “moeilijk te ontdekken” geheimen van de Valley voor buitenstaanders onthullen. En dan zal Dr. Sullivan u begeleiden bij de eerste stappen die corporate en agency recruiters moeten nemen om de overgang te beginnen.

4 november: Kevin Wheeler: “Hoe zal de rekrutering er in 2022 uitzien?”

De Pandemie, A.I., en tal van andere trends hebben de Talent Acquisitie permanent veranderd. Zal het zelfs bestaan in 2022? Zal het zijn vervangen door RPO of automatisering of een andere functie? Kevin zal deze trends en de impact ervan op de aanwerving bespreken. En hij zal een beeld schetsen van een mogelijke en waarschijnlijke toekomst voor recruiters en rekrutering.

11 november Jim D’Amico: “Storytelling”

Jim zal unieke maar effectieve acties delen die u kunt implementeren om de waarde, effectiviteit en efficiëntie van uw teams te verbeteren. Hij zal delen hoe zijn team samenwerkte met een Hollywood-scriptschrijver om betere verhalenvertellers te worden, en hoe ze een strategie ontwikkelden rond geserialiseerde verhalen vertellen om toptalent naar Celanese te verleiden. Daarnaast zal hij vertellen hoe hij gebruik heeft gemaakt van technologie en nieuwe processen om de inspanningen van zijn teams niet alleen op elkaar af te stemmen voor een betere efficiëntie, maar ook om hun strategische waarde te maximaliseren.

Registreer nu

€495,- per persoon all-in, exclusief BTW. Zo krijg je toegang tot alle drie de online masterclasses. Als je een collega hebt die ook de masterclasses wil bijwonen, kun je voor slechts €100, een extra aanmelding doen.

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER