Kijk de demo talk van Recruitment Accelerator: Zonder moeite een flitsende start van jouw werving

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Recruitment Accelerator.

Zonder moeite een flitsende start van jouw werving

Binnen een paar dagen live met een kneitergoeie vacaturetekst op voor jouw doelgroep relevante mediakanalen? Recruitment Accelerator is dé oplossing voor Recruiters en HR Adviseurs die geen tijd hebben voor het schrijven van vacatureteksten, het zoeken naar passende wervingskanalen en de tijdrovende publicatie. Zo kun jij je als Recruiter of HR Adviseur bezighouden met het managen van verwachtingen bij vacaturehouder, kandidaten, sales en het verbeteren van processen. Hoe je in 12 minuten de hele werving hebt geregeld. Ook als je geen tijd of ervaring hebt.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Recruitment Accelerator terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Hoe beoordeel jij jouw recruitment tech leveranciers en in welke recruitmenttooling ga je in 2022 investeren?

Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2022, ontvang gratis het gedrukte rapport én maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER