Tech Talk Dries Vrijders: Je investeert in technologie, maar het levert niets op?

Recruitmentbureaus zijn meer dan ooit op zoek naar recruitmenttools die hen succesvol kunnen maken in een digitale wereld. Expert Dries Vrijders ging hier dieper op in in zijn Tech Talk tijdens Demo_Day Online 2020.

Tech Talk

Hoe vertaal je jouw digitale investeringen naar een meetbare ROI en hoe maak je de efficiëntie van jouw technologie transparant zodat je weet wat het opbrengt? Dries Vrijders (HRlinkIT) vertelde in zijn tech talk tijdens Demo_Day Online 2020, die hieronder terug te kijken is, de pijnpunten én de handvaten om technologie succesvol te vertalen naar een digitale organisatie.

Over Dries Vrijders

Dries Vrijders is business solution architect en unit manager bij HRlinkIT. Als Technology Strategist helpt hij het wervingsproces van bureaus digitaliseren en optimaliseren.

Demo’s gemist tijdens Demo_Day?

Begin juni vond Demo_Day 2020 Online plaats, hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Er waren meer dan dertig leveranciers van recruitmenttechnologie aanwezig om hun product aan je te tonen. Deze demo’s kijk je hier eenvoudig en gratis terug.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER