Recruitment Tech Monthly

Komkommertijd? Niet op het gebied van recruitmenttechnologie. Woensdag 5 augustus brengen we je om 16.00 uur weer helemaal op de hoogte omtrent het laatste nieuws op gebied van recruitment en technologie. Met onder meer een Nederlandse startup die net 3 nieuwe investeerders aan boord heeft gekregen.

Uitzending woensdag 5 augustus, 16.00 uur

In de uitzending op 5 augustus via LinkedIn Live staan we onder meer stil bij:

  • Solliciteren via Whatsapp met Joboti
  • Textmetrics komt met nieuwe vacaturetekstentool
  • Startups gezocht voor Demo_Day België op 15 oktober
  • Inzenden Recruitment Tech Awards 2020
  • Hoe gaat het Recruitment Tech Event op 19 november eruit zien?
  • Welke Nederlandse startup heeft 3 investeerders aan boord gekregen?
  • En nog veel meer…

Volg Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream woensdag om 16.00 uur.

Recruitment Tech Monthly

In de Recruitment Tech Monthly praten we je in ongeveer 20 minuten helemaal bij over het laatste nieuws van de afgelopen maand. Welke nieuwe tools zijn gelanceerd, welke werkgevers en bureaus hebben voor welke oplossingen gekozen en de laatste overnames en investeringen uit binnen- en buitenland. Verder kijken we terug en vooruit naar events over recruitmenttechnologie en krijg je voorproefjes van nog te verschijnen video’s en podcasts.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER