Tech Talk WBNRS: Informeer, inspireer en ga het gesprek in met live video

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan WBNRS.

Inform, inspire & interact with live online video

In tijden waarin events voor (potentiële) medewerkers niet of lastig te organiseren zijn, biedt live online video uitkomst. Van kleinschalig webinar naar grootse livestream. Van online event (zoals Demo_Day) tot interactieve webcast. Of het nu gaat om recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding of interne communicatie een goed verhaal verdient een goed podium.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van WBNRS terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER