Even voorstellen: Startup Magisco matcht IT'ers en organisaties op basis van soft skills

Welke innovatieve recruitmenttooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Demo_Day 2020 op 11 juni in Utrecht? Stem tot en met 8 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze één van de drie demo spots tijdens het event. In dit artikel stellen we Magisco voor aan het recruitmentpubliek.

Magisco

Magisco is een platform waar IT’ers worden gematcht met organisaties op basis van soft skills (persoonlijkheid icm. cultuur). IT’ers blijven geheel anoniem en krijgen de vacatures te zien van bedrijven die door ons algoritme met hen zijn gematcht. De IT’er blijft anoniem tot dat hij/zij besluit een bericht te sturen. Vanaf dit moment ontstaat er een gesprek en krijgt de organisatie (aan de andere kant) het gehele profiel van de IT’er te zien.

Vind jij dat Magisco een demo spot tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2020 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Magisco terug als één van de drie winnaars.

Alles over de tool van Magisco lees je hier.

Stem hier op Magisco

Kom gratis naar Demo_Day 2020

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, is het niet ‘offline’, dan richten we een online beurs in waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER