Brockmeyer haalt arbeidsmarktcommunicatie-expertise in huis met B Professional

Brockmeyer Jobmarketing Experts heeft haar krachten gebundeld met het Amersfoortse B Professional. Hiermee haalt de tech-leverancier expertise op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in huis.

Arbeidsmarktcommunicatie

Door de expertise van B Professional en Brockmeyer samen te voegen worden bedrijven op het gebied van employer branding, jobmarketing en employee experience geholpen. Maurits Pater, managing director bij Brockmeyer: “Wij bestaan inmiddels 10 jaar en hebben inmiddels ruim 100.000 jobmarketing campagnes gedraaid voor onze klanten. Op dat gebied zijn wij nu al enkele jaren een van de grootste in Nederland. Maar wij adviseren niet alleen in kanalen, wij denken ook op strategisch niveau mee met onze klanten: alles voor het optimale resultaat van de wervingscampagne. Daar hoort ook arbeidsmarktcommunicatie en employer branding bij.”

“Voorheen waren wij op dat gebied vooral faciliterend”, legt hij uit. “We brachten onze klanten puur als service in contact met partijen als B Professional, van wie wij wisten dat zij kwaliteit leverden. Maar het is natuurlijk veel praktischer om die specialistische kennis in huis te hebben. Op die manier haal je een extra schakel uit het proces, wat de snelheid en efficiëntie verbetert. Nu B Professional onder de naam van Brockmeyer verder gaat, zijn wij een echte one-stop-shop voor een optimaal recruitmentproces. Of het nu gaat om een losse vacature of om strategische of langdurige werving: Brockmeyer helpt jou aan het optimale resultaat. En je mag best weten, daar zijn we stiekem best een beetje trots op!”

Complete pakket

Oprichter van B Professional, Bianca van der Zwaan, is ook content met de samenvoeging. “Voor onze klanten bieden we hiermee het complete pakket aan, zonder afhankelijk te zijn van derden. Door onderdeel te zijn van Brockmeyer hebben we nog meer expertise in huis en helpen we onze opdrachtgevers bij een specifiek recruitmentproject of het ontwikkelen en implementeren van een employer brand.”

Over Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is dé specialist in het inzetten van de beste mediakanalen voor iedere vacature. Door bijna 10 jaar ervaring in jobmarketing en slimme technologie weten zij jouw doelgroep altijd zeer gericht te bereiken. Zo garanderen zij altijd een optimale respons op iedere vacature.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER