Robbie Sakkers woensdag 25 september te gast in liveshow Recruitment Tech Monthly

Robbie Sakkers is woensdagmiddag 25 september te gast in Recruitment Tech Monthly. Hij komt vertellen over Ratecard en neemt uiteraard het laatste nieuws en de laatste recruitmenttrends door met de kijkers.

Ratecard

De 29-jarige Robbie Sakkers is co-founder en CEO van Ratecard. Met Ratecard verzamel je feedback, beheer je jouw reputatie en publiceer je referenties via zoekmachines en sociale media. Deze feedbacktool verzamelt volledig geïntegreerd en geautomatiseerd feedback binnen het bedrijfsproces. Robbie vertelt in de liveshow meer over de organisatie.

Uitzending: woensdag 25 september, 16.00 uur

Robbie gaat in de live-uitzending op 25 september om 16.00 uur vertellen over hun inzet van tech, wat bijvoorbeeld hun plannen voor 2020 zijn en we staan uitgebreid stil bij hoe Ratecard de candidate experience meet. Ook vertelt hij over de afgelopen maand aan de hand van foto’s en we praten met hem over de recruitment tech wereld, trends, wat er komende maand op het programma staat en het laatste nieuws. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook. Like deze pagina om een seintje te krijgen als we online gaan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER