4 HR & recruitment tech events die je dit najaar zeker niet mag missen

Het is nog tot 1 september mogelijk om van de very early bird-korting te profiteren voor jouw ticket voor RTE19! Het Recruitment Tech Event 2019 is een heuse jubileumeditie. Dit vieren we met liefst €100,- korting op jouw ticket voor hét event waar de recruitmenttechnologie van morgen centraal staat.

Profiteer tot zondag 1 september

Het Recruitment Tech Event vindt dan, op 21 november 2019, voor de vijfde keer plaats. Om dit te vieren, krijg je tot 1 september 2019 liefst €100,- very early bird-korting op jouw ticket voor RTE19! Profiteren? Aanmelden doe je hier. Na de succesvolle eerdere edities belooft ook RTE19 weer razendsnel uitverkocht te zijn door enthousiaste bezoekers die alles willen weten over de recruitmenttechnologie van morgen. Aan de hand van inspirerende keynotes (zoals Richard van Hooijdonk, Megan Marie Butler en Elin Öberg Mårtenzon) liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech.

Vorige edities

Alle vorige edities waren ruim voor het event uitverkocht. Zo ook de 2018-editie, die afgelopen 22 november plaatsvond. Bekijk hieronder de aftermovie van dit geslaagde event.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER