Tijdens Unleash Amsterdam sprak Recruitment Tech TV met Gordon Smith van Hired. Hired is een marktplaats voor recruitment gespecialiseerd in software ontwikkelaars, data specialisten, product managers en designers. De focus ligt op de candidate experience.

Over Hired

“Hired is een platform dat het voor organisaties mogelijk maakt om het juiste tech-personeel te vinden”, legt Gordon Smith uit. “We geloven in een goede flow voor kandidaten en helpen kandidaten om de baan te vinden die bij ze past. Het aanmelden bij Hired is volledig gratis. En het is eerder het geval dat organisaties bij de kandidaat solliciteren dan dat de kandidaat allerlei formulieren moet invullen om bij een organisatie te solliciteren. Dus voor kandidaten is het proces minder stressvol, waardoor het zoeken naar een baan minder vervelend is. Tegelijkertijd doen we voor de organisaties al veel voorwerk op het gebied van zoeken en selecteren van de juiste kandidaten.”

Voordelen van Hired

Gordon Smith vertelt over de voordelen van het gebruik van Hired: “Hired is volledig onafhankelijk, het is gratis, we geven advies en als je via ons platform een baan vindt dan sturen we een fles champagne die je op je bureau vindt op je eerste werkdag. Voor klanten nemen we veel administratief en saai werk uit handen. Het scheelt veel zoeken én uitzoeken, wat waardevolle tijd oplevert om te besteden aan werkzaamheden die waarde toevoegen.”

Roadmap

“In 2019 willen we meer voor onze klanten doen. Op dit moment zijn we vooral een goed sourcing platform om klanten te helpen aan het juiste tech-personeel. We willen ons in 2019 meer ontwikkelen op het gebied van assessments en screening. Dit om organisaties een beter beeld te geven van een kandidaat als het gaat om het vinden van een match met de bedrijfscultuur en of iemand de juiste skills heeft voor de organisatie. Daarnaast zijn we van plan meer data en inzichten te kunnen leveren aan organisaties.” Gordon Smith gaat hier in onderstaande video dieper op in.

UNLEASH World: 22-23 oktober 2019 Parijs

UNLEASH World, ‘s werelds grootste event over de toekomst van werk en HR-technologie, verhuist terug naar Parijs voor het nummer 1-evenement van de HR-industrie, dat beslissers, visionairs, en disrupters uit meer dan 120 landen samenbrengt. Honderden inspirerende sprekers gedurende twee dagen op het congres en de meest innovatieve leveranciers op de Expo Floor, brengen je de technologie en oplossingen die je helpen bij het aangaan van de grootste uitdagingen op het gebied van talent voor vandaag en morgen. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden met € 100,- Recruitment Tech korting op de website van UNLEASH (< deze link geeft je de korting).

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER