Laatste Demo_Day-partners bekend: deze 59 leveranciers boosten jouw recruitment en talent

Inmiddels zijn alle partners van Demo_Day 2019 bekend. Hieronder vind je de lijst met de laatste partijen die zijn toegevoegd en op 6 juni jouw recruitment en talent gaan boosten.

Nieuwe partijen

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessions en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van wat er kan en wat er is. De eerste veertig partijen zijn de voorbije weken al bekend gemaakt. De ruim vierhonderd bezoekers kunnen daarnaast ook bij deze partijen terecht:

Een overzicht van alle partners is hier te vinden. Naast deze 53 leveranciers zijn ook de winnaars van de Startup Pitches aanwezig met een spot. Aan recruitmentzijde zijn dit Nakama HR, Recruitment Accelerator en Recruit Robin; in de Talent Tech Zone vind je Pace Onboarding, Learned.io en FunctieWijzer.com.

Nog geen ticket?

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Je kan je t/m 5 juni voor slechts €95,- aanmelden!

Plattegrond & demo’s bekend

De plattegrond van Demo_Day 2019 is onlangs bekend gemaakt, deze vind je hieronder. Hier vind je een handig overzicht van de 100+ demo’s van de ruim zestig partijen die op Demo_Day aanwezig zijn om jou te laten zien hoe je je recruitment & retentie van talent kan boosten.Plattegrond Demo_Day 2019

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER