Ochtend Demo_Day 2019 helemaal uitverkocht; nog enkele middagtickets beschikbaar

Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op donderdag 6 juni is uitverkocht in de ochtend. Er zijn nog enkele tickets voor de middag beschikbaar. Het ochtend- en middagprogramma zijn overigens identiek.

Nog geen ticket?

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan in de middag naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Je kan je alleen vandaag nog voor slechts €95,- aanmelden!

Plattegrond & demo’s

De plattegrond van Demo_Day 2019 is onlangs bekend gemaakt, deze vind je hieronder. Hier vind je een handig overzicht van de 100+ demo’s van de ruim zestig partijen die op Demo_Day aanwezig zijn om jou te laten zien hoe je je recruitment & retentie van talent kan boosten.Plattegrond Demo_Day 2019

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER