Ochtend Demo_Day 2019 helemaal uitverkocht; nog enkele middagtickets beschikbaar

Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op donderdag 6 juni is uitverkocht in de ochtend. Er zijn nog enkele tickets voor de middag beschikbaar. Het ochtend- en middagprogramma zijn overigens identiek.

Nog geen ticket?

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan in de middag naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Je kan je alleen vandaag nog voor slechts €95,- aanmelden!

Plattegrond & demo’s

De plattegrond van Demo_Day 2019 is onlangs bekend gemaakt, deze vind je hieronder. Hier vind je een handig overzicht van de 100+ demo’s van de ruim zestig partijen die op Demo_Day aanwezig zijn om jou te laten zien hoe je je recruitment & retentie van talent kan boosten.Plattegrond Demo_Day 2019

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER