Recruitment Accelerator is één van de drie recruitment tech winnaars van een plek op Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019. Recruitment Accelerator biedt met de Recruitment Accelerator Vacature Intake-tool (RAVI) de recruiter de kans in 12 minuten online moeiteloos de intake te doen. Tegenover de camera’s van Recruitment Tech TV stelt mede oprichter Ronald van Driel de organisatie voor.

Startup Pitch

Er zijn veel jonge bedrijven op de markt met nieuwe innovatieve oplossingen. Vaak is er bij deze startups weinig tot geen budget voor marketing. Daarom bood Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 hen de kans op een gratis demo spot. Als het gaat om recruitment tech oplossingen kwamen Nakama HR, Recruit Robin en Recruitment Accelerator als winnaars uit de bus.

Over Recruitment Accelarator

Recruitment Accelerator biedt een oplossing voor onaantrekkelijke vacature teksten en geeft de intake met de vacturehouder een belangrijke rol. Met de Accelerator Vacature Intake-tool (RAVI) doe je in 12 minuten online (ook mobiel) moeiteloos de intake. De vacaturehouder vertelt met een snelle, leuke online intake iets over zichzelf en over de nieuwe medewerker die gezocht wordt. Tevens worden door middel van een koppeling met arbeidsmarktdata van IntelligenceGroup de meest relevante pullfacturen in kaart gebracht. Binnen drie werkdagen ontvangt de vacaturehouder en/of recruiter de perfecte op doelgroep afgestemde vacaturetekst én inzicht over de in te zetten media.

Voor €65,- naar Demo_Day 2019

Meer te weten komen over Recruitment Accelerator of ontdekken welke andere tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot en met 31 mei kost een ticket € 65,-.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER