Deadline insturen voor de Recruitment Tech Awards over één week

Het is nog één week mogelijk om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards. Tot maandag 10 september 2018 23.00 uur kan je jouw innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie insturen voor de Awards van 2018.

Inzenden ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die in de afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden. Indien de tooling na 14 september 2017 in Nederland op de markt is gebracht, zend dan in voor de Recruitment Tech Awards 2018 in de categorie ‘Best tooling’.

Zend jouw tooling in

Inzenden ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden. Heb je tussen 14 september 2017 en 10 september 2018 succesvol technologie ingezet, zend dan in voor de Recruitment Tech Awards 2018 in de categorie ‘Best case’.

Zend jouw case in

Precheck van jouw case of tooling

Twijfel je of jouw tooling wel innovatief genoeg is of jouw case wel effectief genoeg om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards? Maak dan gebruik van de Precheck. Tot en met 3 september kun je jouw potentiële inzending laten checken door de organisatie (de vakjury is hier niet bij betrokken). Binnen 3 werkdagen ontvang je feedback per e-mail. De Precheck kan je hier insturen.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event 2018

Donderdag 22 november 2018 vindt tijdens het Recruitment Tech Event 2018 in DeFabrique in Utrecht de uitreiking van de Recruitment Tech Awards plaats. Voorafgaand aan de uitreiking presenteren de genomineerden hun case en tooling. Meer informatie en tickets voor het Recruitment Tech Event 2018 vind je hier. Tot 1 oktober profiteer je nog van het early bird tarief.

Tips van juryleden

In onderstaande video geven enkele van de juryleden concrete tips voor jouw inzending voor de Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER