Handig e-book voor succesvolle onboarding

Wil je als organisatie alles weten over onboarding? Appical heeft er een handig e-book over gemaakt.

Getting Onboarding Right!

Heeft die nieuwe medewerker net het contract getekend? Wat gebeurt er tot aan de eerste werkdag? Onboarding is een cruciale fase om medewerkers succesvol te maken en te behouden als ze eenmaal in dienst zijn. Weten wat onboarding precies inhoudt en wat je in welke fase kunt doen om die nieuwe collega ‘onboard’ te houden? Leer meer over pre-hiring, pre-boarding, onboarding & offboarding in het e-book.

Is jouw onboarding succesvol?

Hoe kom je erachter of het onboardingprogramma van jouw bedrijf succesvol is? Door jezelf de volgende vragen te stellen: wanneer wordt met onboarding begonnen? Welke informatie wordt beschikbaar gesteld? Wanneer worden de formaliteiten afgerond? Hoe wordt technologie gebruikt? Wie is verantwoordelijk voor onboarding, hoe wordt van de eerste dag een speciale ervaring gemaakt en welke ondersteuning is er voor nieuwe medewerkers? Weten ze wat zij moeten doen om succesvol te zijn?

Checklist

We helpen je op weg met een goede checklist om inzicht te krijgen in jouw proces, hoe je dit door middel van de juiste tooling kunt verbeteren en onder andere welke stakeholders je hiermee moet betrekken. Leer ook meer over het belang van employee experience en laat cijfers voor je spreken. Ben je nieuwsgierig naar cases waar het succes van onboarding afgelopen jaren al is bewezen? Die hebben we voor je. We helpen je ook op weg met je eigen business case. Denk groot en start klein.

Download het e-book Getting Onboarding Right hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER